• Μικρές Ιστορίες

Ο Χώρος μας

Οι ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, στεγάζονται σε ένα ανακαινισμένο διώροφο κτίριο 180 τ.μ.

Στο ισόγειο του κτιρίου μας, υπάρχει μια μεγάλη αίθουσα δραστηριότητων, το αίθριο με την γωνιά νερού και τις γωνιές αισθητηριακής αγωγής και ανακαλύψεων, το μικρό βιβλιοπωλείο μας με επιλεγμένα βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για μικρούς και μεγάλους και η αίθουσα αναμονής, όπου οι ενήλικες έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν, να συζητήσουν, να πιουν τον καφέ τους και να ξεκουραστούν κατά την διάρκεια που τα παιδιά τους απασχολούνται σε κάποιο από τα εργαστήριά μας.

Στον πρώτο όροφο αντίστοιχα, υπάρχει μια αίθουσα 100 τετραγωνικών μέτρων, διαμορφωμένη για πολλαπλή χρήση. Εκεί οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μια θεατρική παράσταση ή κάποιο από τα προγραμματισμένα εργαστήριά μας, ενώ όταν χρειαστεί, η αίθουσα αλλάζει μορφή και φιλοξενεί ομιλίες και σεμινάρια για γονείς και παιδαγωγούς.

Τέλος, στην ταράτσα μας, ένα χώρο 100τμ διαμορφωμένο με ειδική μελέτη για την ασφαλή χρήση τους από τα παιδιά, οι πρωινές και οι απογευματινές μας ομάδες, έχουν την ευκαιρία να παίξουν κινητικά παιχνίδια, να δημιουργήσουν στην αμμοδόχο μας, να παίξουν μουσική με τα αυτοσχέδια μουσικά όργανα ή να ποτίσουν τα φυτά μας στο δικό τους λαχανόκηπο!

Σας περιμένουμε στις Μικρές Ιστορίες, ένα χώρο πολλών και διαφορετικών χρήσεων, διαμορφωμένο με πολύ αγάπη για την παιδική ηλικία!