• Μικρές Ιστορίες

παιδιά

Παιδιά

Στις Μικρές Ιστορίες τα παιδιά από 5 εβδομάδων έως 12 ετών, έχουν τον δικό τους χώρο για να παίζουν, να δημιουργούν και να ανακαλύπτουν τον κόσμο.

Η παιδαγωγική μας ομάδα, υιοθετώντας την φιλοσοφία των κέντρων προσχολικής εκπαίδευσης του Reggio Emilia της Ιταλίας, πιστεύει ότι τα παιδιά είναι σε θέση να μάθουν μόνο μέσα από την βιωματική προσέγγιση και τις αισθήσεις τους, ενώ δίνει μεγάλη σημασία στις ευκαιρίες που πρέπει να δίνονται για ελεύθερη έκφραση και δημιουργία.

Με την βοήθεια εξειδικευμένων παιδαγωγών, κάθε εργαστήριο που οργανώνεται και πραγματοποιείται στις Μικρές Ιστορίες, έχει στόχο να δείξει στα παιδιά τον τρόπο να σκέφτονται και να εξερευνούν και όχι να δίνει έτοιμες απαντήσεις στις ερωτήσεις τους.

Στις Μικρές Ιστορίες, οι ομάδες των εργαστηρίων είναι ολιγομελής έτσι ώστε κάθε παιδί να μπορεί να βρει τον χώρο του για έκφραση και ανάπτυξη δεσμών με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Τα εργαστήριά μας είναι χωρισμένα ανά ηλικίες και θεματικές ενότητες, έτσι ώστε να βρει κάθε μικρός μας φίλος αυτό που του ταιριάζει να παρακολουθήσει.

Ενημερωθείτε για τα εργαστήρια της χρονιάς 2016-2017 και εμείς είμαστε στη διάθεσή σας για να σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε!